Om föreningen Våra delägare In- och utbetalningar Aktuella räntor Kalkylera Kontakta oss
Startsidan » Nyhetsbrev » 2022-12-23
 

Nyhetsbrev #2022|04
2022-12-23 | NYHETSBREV

Nytt år nalkas och hur summerar vi 2022.

Pandemi, Rysslands invasion av Ukraina, ny regering, inflation, räntehöjningar, elpriser, bränslepriser och mycket mer.

Ett händelserikt år och vi har alla i någon form påverkats av detta men sparkassans verksamhet har ändå kunnat bedrivas som vanligt. Riksbanken har under året höjt styrräntan och sparkassan har av den anledningen genomfört flera räntejusteringar för att fortsatt vara konkurrenskraftiga. Det är sannolikt att ytterligare räntejusteringar kommer behöva göras framöver. För medlemmar med lån är det viktigt att vara uppmärksam på detta och justera inbetalningarna i takt med den förändrade låneräntan.

Under året har efterfrågan på lån i föreningen varit stort och föreningen har inte haft möjlighet att hjälpa alla. Det finns idag utrymme för nya medlemmar som framför allt är intresserade av att spara i föreningen och alla insättningar är välkomna Det är en förutsättning för föreningens långsiktiga verksamhet att löpande få in nya medlemmar och att vi alla är aktiva genom att spara och/eller låna.

Föreningsstadgarna har under året reviderats och är också beslutade. De nya stadgarna finns tillgängliga på vår hemsida där även aktuella räntor och räntejusteringar redovisas.

Borgenslån – 4,50 %

Lån med säkerhet – 2,80 %

Inlåningsränta – 2,30 %

Med detta önskar vi i styrelsen er en god jul och ett gott nytt år!

 
Relaterade länkar
Nyhetsbrev #4 i PDF format
 
Sjunde Polisdistriktets Sparkassa, Ekonomisk förening
106 75 Stockholm
© Sjunde Polisdistriktets Sparkassa 2012
Hemsidan är producerad av Kostas Fraggidis